Over ons

Autobedrijf H. Zomer is opgericht in 1991 door Hendrik Zomer. Na driekwart jaar gewerkt te hebben voor een dealer, besloot hij op zijn 21e om onafhankelijk te worden en voor zichzelf te beginnen in het plaatsje De Krim.

Door toenemende drukte besloot hij om in 1992 een nieuw pand te laten bouwen aan de Nijverheidsstraat 4 in Geesbrug, wat nog steeds de huidige locatie is. In 1994 werd dit pand geopend en is Hendrik begonnen met een kleine hal. Deze bleek ook al snel te klein dus werd er besloten om het pand te verbouwen. Door toenemende drukte bleken er een aantal verbouwingen en uitbreidingen nodig te zijn, met de laatste uitbreiding in 2018. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het huidige garagebedrijf.

Momenteel zijn er naast Hendrik drie monteurs aan het werk. Bovendien zijn ook vrouw Henriëtte en dochter Daphne onderdeel van het autobedrijf.

over ons.jpg

Het enthousiaste team van Autobedrijf H. Zomer

Passie
Wij hebben een passie voor alles wat met auto’s te maken heeft. Bovendien hebben wij de wens om onze klanten een zo compleet mogelijke dienst te leveren op autogebied. Autobedrijf H. Zomer staat dan ook voor betrouwbaarheid, goede & eerlijke prijzen, snelle service, gedegen advies, vakmanschap, passie en persoonlijk contact.

Deze passie voor auto’s heeft ook betrekking op onze medewerkers. Al onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en werken met de modernste gereedschappen en wij blijven binnen ons bedrijf investeren in moderne technische en elektronische gereedschappen. Uw auto is bij ons dus in goede handen!

over ons 1.jpg